Urmați

Trei mituri în legătură cu anvelope de iarnă

1. Doar pe drum cu gheaţă şi zăpadă poate aluneca autovehiculul

2. Este costisitor să ţinem două seturi de cauciucuri

3. Dacă conduceţi cu atenţie şi mergeţi încet nu trebuie să vă faceţi griji pentru cauciucurile de iarnă

1. Doar pe drum cu gheaţă şi zăpadă poate aluneca autovehiculul:
Scade aderenţa anvelopelor de vară la începutul anotimpului răcoros de toamnă, din cauza aceasta creşte riscul de accidente. Anvelopele de iarnă sunt mai moi,datorită pentru componentele speciale sunt mai flexibile, de aceasta au o aderenţă mai bună şi sunt rezistente la schimbarea condiţiilor meteorologice.Nu numai în zăpadă ci şi pe vreme uscată şi rece. Oferă o siguranţă mai mare pe drumuri decât anvelopele de vară, care are componente speciale şi în timpul rece îşi pierde aderenţa.
Sfatul nostru este ca să nu aşteptaţi prima ninsoare, schimbaţi din timp anvelopele de vară pe cele de iarnă

2. Este costisitor să ţinem două seturi de cauciucuri:
Dacă folosiţi anvelope corespunzătoare anotimpului şi le schimbaţi din timp, ambele seturi vor fi de lungă durată.Două seturi de anvelope ţine şi de trei ori mai mult dacă rămânem la cele mai importante două sftauri. Trebuie să ştim că noroiul sărat îmbătrâneşte anvelopa, reduce durabilitatea de acesta să curăţaţi des anvelopele de iarnă. Este la fel de important depozitarea corespunzătoare a anvelopelor.

3. Dacă conduceţi cu atenţie şi mergeţi încet nu trebuie să vă faceţi griji pentru cauciucurile de iarnă:
Pentru siguranţa, confortul şi nu în ultimul rând portofelul Dumneavoatră se merită să fiţi atenţi la starea anvelopelor, şi atunci dacă le folosiţi numai în oraş. În primul rând indiferent de viteza vehiculului distanţa de frânare va fi mai lungă dacă nu folosim anvelope potrivite. În al doile rând cum se răcoreşte vremea scade presiunea anvelopelor. Dacă nu corectăm acest lucru scade aderenţa şi între timp creşte consumul de combustibil. Folosirea corectă al pneurilor din cauza aderenţei mai bune asigură o conducere confortabilă pe timp de iarnă.
Sfatul nostru: În fiecare anotimp să fiţi atenţi la presiunea corectă. În cazul anvelopelor de iarnă presiunea deobicei este cu 0.2 bari mai înalt decât cea a pneurilor de vară cu aceeaşi dimensiune. Dacă nu sânteţi siguri atunci în serviceuri puteţi primi ajutor.

 

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope