Urmați

Sa protejăm mediul și pe patru roți!

Din anii şaizeci până în anii optzeci a crescut foarte mult numărul vehiculelor în circulaţia rutieră, care fac zgomot mult mai mare şi poluează aerul. Acest lucru îi afectează deosebit de sensibil pe cei care locuiesc în oraş.

În anii 1990 autorităţile au luat măsuri împotriva companiilor şi au adus prescrieri faţă de zgomotele vehiculelor aşa au reuşit să scadă zgomotul vehiculelor cu 6 decibeli. Zgomotul traficului depinde de trei factori: vehicul, anvelopa şi carosabilul. Anvelopea  „Green Tire” reduce consumul de combustibil şi emiterea de gaze. Din punct de vedere al mediului nu este totuna ce fel de materiale sunt utilizte în procesul de fabricatie. O materie de bună calitate crește durata de viață al anvelopei datorită longevități un cauciuc de bună calitate merge aproximativ 50000 de kilometri.

Anvelopele uzate în zilele noastre sunt reciclate. Reciclarea se întâmplă în diferite moduri de exemplu: sunt arse în cuptoare în industria cimentului, sunt reșapate etc.

La începutul aniilor 1900 anvelopele au fost de foarte scurtă durată, au mers circa 1200 – 1500 de kilometri. În 1910 au ajuns deja între 6 și 8 mi de kilometri.  La începutul producției anvelopele au însemnat un produs de lux, calculat în prețul de azi erau disponibile între 300 și 600 de euro, în funție de mărime. Pe parcursul secolului cauciucurile au ajuns la un preț foarte avantajos.

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope