Urmați

Pentru ce se pot folosi anvelopele uzate?

Anual se provoacă mai multe tone de anvelope uzate. Întrebarea este ce se pot face cu aceste anvelope, ca între timp să protejăm şi mediul. La aceste întrebări se dau răspunsuri la diferite expoziţii care se ţin în Europa în fiecare an.

Soluţia bună este reciclarea pneurilor. Anvelopele nu se descompun în natură. Şi în România se formează anual mai multe tone de deşeuri.

Ce se pot face cu anvelopele uzate?

De exemplu pentru generarea energiei cauciucurile se ard în fabrici de ciment. Dar sunt şi alte moduri numeroase de utilizare. În formă măcinată se folosesc la construirea drumurilor, pe timp de inundaţii se fac bariere, la terenuri de sport sau poate fi talpă de pantofi dar şi material pentru piese de auto sau izolarea clădirilor.

Desigur ne putem întâlni cu soluţii creative de artă compuse din deşeuri de cauciuc.

Să nu uitaţi! Dacă nu vreţi ca anvelopele uzate să ajungă în gunoi trebuie să le predaţi în locul potrivit ca de exemplu în service de vehicule, în ateliere unde se montează cauciucuri sau la dezmembrări auto.

Ce experienţă aveţi, întotdeauna scăpaţi în modul corect de anvelopele uzate?

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope