Urmați

Asiguraţivă că întotdeauna călătoriţi cu anvelope corespunzătoare

  Starea anvelopelor afectează foarte mult siguranţa Dumneavostră atunci când calătoriţi. Legea prescrie folosirea anvelopelor cu o adîncime de profil minim 1,6 mm, dar sub 2 mm nu mai funcţionează perfect. În cazul anvelopelor de vară adâncimea benzii este de 3 mm, la anvelopele de iarnă această adâncime este de 4 mm.

Anvelopele uzate reprezintă o ameninţare nu doar pe timpul iernii ci şi vara. Un pericol care este greu de observat din timp se numeste acvaplanare (pentru mai multe detalii citiţi aici).  În plus datorită anvelopelor uzate se schimbă senzaţia confortului în timpul călătoriei, masina va fi zgomotoasă şi pierde din control.

Ce inseamnă anvelopele de înaltă performanţă?

  Anvelope de înaltă performanţă sunt numite anvelopele care la 210 km/h sau mai mare vitezş asigurş stabilitate pe sosea. În acest caz siguranţa înseamnă aderenţă şi frânarea.  Indiferent de anvelopele de înaltă performanţă trebuie utilizate conform limitei de viteză, să nu conducem mai repede deoarece pneurile se supraîncarcă, se uzeaza se încalzesc şi se deformează. Este foarte important să păstrăm starea buna al anvelopelor şi să verificăm în 2-3 săptămâni presiunea în cauciucuri. La inceputul fiecărui sezon să ducem masina la un service pentru a verifica anvelopele.  Reglajul de direcţie determina contactul rotiilor cu solul. Să acordăm atenţie şi la cele mai mici semne ca de exemplu: anvelopa se uzeaza disproporţional, volanul nu stă drept, maşina trage într-o parte. Aceste semne ne arată că vehiculul trebuie dus din timp într-un service.

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope