Urmați

MICHELIN Alpin A4, profil nou, profil cu încredere

michelin_anvelope_iarna

 

 

Michelin lansează pe piaţa a patra generaţie MICHELIN Alpin.michelin_alpina4_anvelope_iarnaAnvelopă nouă a fost proiectat pentru a se potrivi la o gamă largă de vehicule, de la maşini compacte de oraş până la MPV-uri şi sedanuri. Acesta va fi lansată pe piaţa europeană în prima jumătate a anului 2010 în toate regiunile în care drumurile de iarnă sunt, în general, umede - aproximativ 80% din timp - şi mai puţin frecvent îngheţate sau acoperite cu zăpadă (20%).


MICHELIN Alpin oferă performanţe de neegalat în aderenţa benzii de rulare şi a eficienţei energetice în toate condiţiile de drum, prin ploaie, zapadă sau gheaţă.

Aderenţa anvelopei permite conducătorilor auto manevrabilitate cu * 10% mai bună decât concurenţii săi şi distanţa de frânare cu 5% mai scurtă **, în timp ce are o viaţă mai lungă, cea ce înseamnă că  MICHELIN Alpin permite şoferilor de a folosi mai mult anvelopa - chiar cu o iarnă mai mult - decât ale concurenţilor săi lider majore de brand ***.

În plus faţă de aceste caracteristici de performanţă anvelopele noi garantează şi reducere de combustibil.

Pentru a atinge acestă performanţă, noul MICHELIN Alpin integrează tehnologii avansate, unele din ele dezvoltate pentru condiţii severe de drum de iarnă, care permite şoferilor să ia la drum, chiar şi în cele mai dure condiţii de conducere de iarnă, pe zapadă sau gheaţa şi în temperaturi foarte scăzute care variază de la 0 ° la -60 ° C. Acestă tehnologie ajută şoferii care conduc anvelope MICHELIN Alpin, să aibă control asupra vehiculului lor, în orice moment şi sa aiba încrederea la volanul lor.

* Performanţa medie pe gheaţă sau pe suprafeţe acoperite cu zăpadă. Testelor efectuate în 2010 de către TÜV SÜD Automotive privind dimensiunea 195/65 R15 T si 205/55 R16 H.
** Performanţa medie pe umed, îngheţ sau suprafeţe acoperite cu zăpadă. * Testele efectuate în 2010 de către TÜV SÜD Automotive privind dimensiunea 195/65 R15 T, şi 205/55 R16 şi H;  
*** MICHELIN Alpin A4 poate fi folosit mai mult cu 35%, în medie, decât principalii săi concurenţi. Teste efectuat în 2010 de către TÜV SÜD Automotive privind dimensiunea 195/65 R15 T si 205/55 R16 H.

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope