Urmați

La ce să fim atenţi înainte de cumpărare?

Înainte să cumpărăm pneuri trebuie să luăm în considerare care sunt legiile în vigoare cu utilizarea şi funcţionarea acestora. La alegere în primul rând este important dimensiunea, sarcina şi limita de viteză,  acestea trebuie să coincidă cu datele vehiculului din talon.

Niciodată nu este voie să montăm pe vehicul anvelope cu indice de sarcină mai mic decăt cele specificate de producător. În cazul autovehiculelor structura anvelopelor pe fiecare axă trebuie să fie la fel. Nu se pot folosi pneuri cu nituri. Anvelopele care au fost retăiate între pe profil nu se pot folosi, această procedură se aplică deobicei la anvelope de furgonete, dar numai în cazul în care producătorul permite acest lucru şi este indicat pe cauciuc.

Când trebuie să ne schimbăm anvelopele de vară sau iarnă?

Să nu aşteptăm ca pneurilel să se uzează până la semnalul de uzură. În cazul  anvelopelor de vară să facem schimb când adâncimea benzi ajunge 2.5-3 mm, la anvelope de iarnă 4 mm.  
Înainte de a pleca la drum suntem obligaţi să verificăm starea pneurilor, după cum urmează:

• uzura benzii de rulare
• presiunea cauciucurilor
•deteriorarea

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope