Urmați

Noul Pirelli Cinturato P7 Blue

Pentru bucuria fanilor, Pirelli ne prezintă noul produs Cinturato P7 Blue
Producatorul Pirelli a prezentat in Germania cel mai recent produs sub numele Cinturato P7 Blue  la salonul de la Essen între 5 şi 8 iunie.

Scopul acestor anvelope este de a oferi mai multă fiabilitate, distanţă de frânare mai mică şi o rezistenţă scăzută la rulare vehiculelor cu motoare de putere medie.

  La expoziţie pe lângă Cinturato P7 Blue au mai fost expuse anvelope moto şi pentru furgonete. În 2009 Cinturato Pirelli P7 au fost comercializate ca primele anvelope ecologice. Cel mai nou produs pe lângă condiţiile obişnuite de la o anvelopa Pirelli ca performanţa conformă, ecologic au şi caracteristici noi, de exemplu distanţa de frânare pe suprafeţe umede şi rezistenţă scăzută la rulare.
Noua anvelopă Pirelli a fost espusă pentru public înre 5 şi 8 iunie la Essen în dimensiunea de 235/45R17 XL, acest model se găseşte deja pe piaţa europeană.

Noi cauciucuri de Pirelli la expoziţia din Germania:

Pe lângă anvelope Cinturato P7 Blue au apărut şi alte produse:
Cinturato P7 225/50 R17 performanţe ecologice pentu autovehicule cu motoare medii
P Zero 225/40 R18 anvelope ultra performante pentru supercaruri şi sedanuri foarte puternice
Scorpion Verde 275/45 R20 anvelope ecologice ultra performate pentru SUV şi Crossover
Snowcontrol 3 205/55 R16, 91/H, Sottozero II 225/45 R18 95/V XL şi Scorpion Winter 275/45 R20 XL anvelope de iarna pentru autoturisme de oras, autoturisme de înală performanţă
P Zero Silver ultimul membru al familiei P Zero care beneficiază de aceeaşi technologie şi proces de dezvoltare cu anvelopele din Formula 1.

Etichetele Europene

Aspectele noilor anvelope Cinturato P7 Blue au fost create să fie acceptate de noile norme în privinţă cu etichetele europene.  Aceste etichete vor fi obligatorii pentru toate autoturismele şi vehicule comerciale în Europa din 1 noiembrie 2012. Ultimul membru al familiei Cinturato a evaluat cu valoriile „AA” şi „AB” în funcţie de dimensiune accentuând technologia avansată la categoria premium, unde noul cauciuc Blue ocupă un loc foarte bun.

 

 

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope