Urmați

Presiunea aerului este secretul vieţii lungi

Cândva la începutul secolului odată cu industrializarea a început poluarea mediulu. În zilele de azi situatia s-a agravat şi are efecte negative asupra vieţii noastre.  Fiecare om în parte ar putea cu acordarea atenţiei pentru mediu să schimbe această situaţie.

De exemplu, dacă suntem atenţi cum folosim anvelopele mai bine zis dacă verificăm mai des (2-3 săptămâni)  presiunea pneurilor.  Pierderea presiunii al aerului reduce siguranţa şi viaţa anvelopei prin urmare vor ajunge deşeuri în mediu.  Cu presiunea de aer corespunzătoare nu numai longevitatea creste al cauciucului ci şi aderenţa, va fi mai bună distanţa de frânare, scade zgomotul de rulare şi nu în ultimul rând va fi mai bună economia de combustibil. În cele mai multe cazuri verificăm pneurile la benzinării  unde din păcate nu funtionează bine staţiile de service, în multe locuri sunt învechite şi din cauza aceasta nu primim date exacte.

Acuma poate vă puneţi următoarele întrebări: „Cum pot să aflu care sunt datele exacte cu presiunea aerului al cauciucuriilor?” sau „În ce satre trebuie să fie anvelopele la verificarea presiunii aerului?”

Datele necesare în legătură cu presiunea aerului din anvelope le putem citi în manualul de instrucţiuni al vehiculului  sau pe eticheta anvelopei.

Niciodată nu este voie să eliberăm aer din pneurile calde verificarea presiuni aerului totdeauna se face pe anvelope reci, asta însemnă că vehiculul nu are voie să meargă mai mult de 2 km. Pneurile de pe aceaşi axă trebuie să aibă aceaşi presiune. Nu în ultimul rând verificăm valvele,  fiindcă acestea vor fi echipate cu capac, ca să nu intre praf şi umezeală.

 

Vă doresc drum bun!

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope