Urmați

Consum redus de combustibil lângă preţuri înalte?

Şi Dumneavostră vaţi  gândit deja cum aţi putea reduce consumul de combustibil lângă preţurile mari? Dacă nu puteţi înlocui vehiculul cu patru roţi pe bicicletă, tramvai sau autobuz atunci următoarele sfaturi vă pot ajuta la reducerea consumului de carburant:

 

•    Conduceţi preventiv evitând creşterea bruscă a vitezei şi frânarea bruscă.
•    Asiguraţi-vă că nu aveţi greutate inutilă în maşină, în cazul în care greutatea este mai mare decăt cea prescrisă va fi mai greu să deplasăm vahiculul aşa va consuma mai mult combustibil.
•    Să acordăm atenţie la treapta de viteză. Cu cât este mai înaltă treapta de viteză cu atăt va fi mai scăzuta turaţia motorului.
•    Nu este totuna cât de mare este roata şi cât este lăţimea cauciucului, dacă rota este mai mare decăt cea prescrisă putem consuma chiar şi cu 1 litru de combustibil mai mult pe 100 de kilometri.
•    Să oprim motorul dacă suntem în blocaj de trafic sau aşteptăm la barieră, şi atunci când stăm într-un loc cu motorul pornit, vehiculul consumă combustibil.
•    Poate nici nu ne imaginăm, dar utilizarea aerului de condiţionat poate creşte consumul de carburant, doar atunci să folosim clima când e căldură mare.
•    Verificaţi periodic presiunea roţilor, o presiune necorespunzătoare duce la creşterea consumului de carburant.

•    Şi nu în ultimul rând, dacă se poate să evitaţi orele de vârf.

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope