Urmați

Dupa smartphone anvelope inteligente

Inventia viitorului modern, anvelopele inteligente.

Când omul ar gândi că în lumea aceasta supradezvoltată din punct de vedere technologic nu se mai pot inventa lucruri noi, atunci cercetătorii de la Universitatea de Ştiinte Aplicate de la Leipzig ne dovedesc că lucruri noi oricând se pot dezvolta.

anvelope inteligente     

 

În 2012 aprilie 23-27 la Târgul de la Hannover au prezentat prima oară prototipul anvelopei inteligente care se adaptează condiţiilor meteorologice. Cercetătorii sunt în faza de dezvoltare, dar dacă reuşesc să pună în aplicaţie planul, în viitor pot deveni inutile anvelopele de sezon.

     Conducătorii auto înainte de a pleca la drum trebuie să ia în considerare condiţiile meteorologice după care se montează pe autovehicul cauciucuriile care corespund cu vremea, în acest caz este dificil să schimbăm pneurile atunci când apar schimbări meteorologice.

     Anvelopele inteligente au senzori electonice şi cu ajutorul acestora pot recunoaşte dacă suprafaţa de rulare este uscată, umedă sau cu zăpadă, şi în funcţia datelor măsurate pot schimba în mod automat profilul de lăţime şi înălţime al anvelopei.

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope