Urmați

Anvelopa şi frigiderul

Care sunt diferenţele şi asemănările dintre pneu şi frigider?                eu_eticheta_anvelope

Există mai multe diferenţe, am putea vorbi foarte mult timp despre acestea, de exemplu unul are o formă de cerc celălalt este pătrat, unul deobicei este alb celălat negru. Dar sarcina mai grea este să găsim asemănări între cele două obicte.
Noi totuşi am găsit una:


Din 2012 noiembrie intră în vigoare o etichetă unificată care va semăna cu etichetele de pe aparatele electonice de uz casnic.
Uniunea Europeană introduce etichetele unificate.

 

eticheta_cauciucuri_eu     Din 2012 noiembrie intră în vigoare hotărârea luată de Uniunea Europeană după care în ţăriile din UE vor fi aduse în circulaţie anvelope cu etichetă unică.

Scopul etichetelor este să dea mai multe informaţii pentru clienţi despre consumul de carburant al pneului, aderenţa pe drum umed şi zgomotul de rulare. Aceste informaţii  vor ajuta cumpărătorul  să aducă decizia rapidă şi eficientă  la cumpărarea cauciucului.

Autocolantele care vor fi indicate pe anvelope vor semăna cu etichetele de pe aparatele electrice de uz casnic. Rezistenţa de rulare (consumul de combustibil) şi aderenţa pe suprafaţă umedă (performanţa de frânare) vor fi semnalate cu coduri de la „A” până la „F”, aceste indice vor însemna eficienţa penurilor. În cazul performanţei al sistemului de frânare poate fi diferenţă între 3 şi 6 metri de frânare al vehiculului între două categorii. Diferenţa între categoria „A” şi „F” este mai mult de 18 metri. Zgomotul de rulare (zgomotul exterior) va fi dată în decibeli şi fa fi semnalată de unde sonore. Cele mai silenţioase pneuri vor primi o undă neagră de sonor cele mai zgomotoase vor primi trei unde negre de sonor.

Aceste trei proprietăţi referitoare la pneuri vor fi testate de producători pentru toate dimensiunile şi se ia în considerare indicele de viteză şi de sarcină. În urma rezultatelor ieşite la teste pneurile se vor clasifica în conformitate cu reglementăriile  în categoriile corespunzătoare. Testele vor fi efectuate de producători dar realitatea rezultatelor vor fi verificate de auditori independenţi şi de concurenţi.

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope