Urmați

BfGoodrich_anvelope

Anvelopele BFGOODRICH

     În 1870 dr. Benjamin Franklin Goodrich a fondat prima companie de industria cauciucului din America de Nord sub numele BFGoodrich. În 1945 a adoptat primele anvelope tubeless pentru vehiculele din SUA, care încă şi în zilele noastre este cel mai răspândit şi cel mai frecvent utilizat. În prezent face parte din grupul Michelin din categoria medie. BFGoodrich este cunoscut din concursurile Dakar şi Rally. La producţia anvelopelor au utilizat experienţa câştigată la concursuri, aşadar au conţinut pneuri la cea mai înaltă calitate. Cel mai bine cunoscute sunt anvelopele off-road, pneurile auto sunt foarte sportive, manevrabilitatea şi caliatea excelentă de producţie.

    BfGoodrich are o istorie, de 139 de ani. Succesul neintrerupt a inceput in 1999, cand a luat parte din competitia Dakar Series. In 2006 concurentul Luc Alphand cu aceste anvelope a castigat concursul Euromilhöes-Dakar. Apoi in 2007 si 2010 a adus victoria pentru un Mitsubishi Pajero si un Volkswagen Race. Experienta castigata din concursuri au fost foarte utile la proiectarea brandului, aspectele importante sunt manevrabilitatea şi precizitatea. Fondatorul Benjamin Franklin Goodrich nu a avut o cale dreapta pana la inventare,  dar persistenta si curajul ia adus rezultatul. Goodrich in timpul vieti sale a fost chirurg, soldat, agent imobiliar. Odata a izbucnit foc la casa unui prieten, pompierii nu au putut stinge flacarile doarece apa a inghetat in furtunurile de cauciuc , lui Goodrich ia venit o idee buna. Cauciucurile sa fie ambalate in bumbac, asa nu se ingheata. Cu dezvoltarea acestei technologi se vor fabrica piese pentru pneuri de biciclete, anvelope auto, componente utilizate pentru nave spatiale.  Creatorii anvelopei sau straduit intodeauna la perfectie si sa fie primi, datorita motivatiei au si avut succes. Primul autovehicul care a calatorit prin SUA a fost echipat cu anvelope BfGoodrich in anul 1903. La primul zbor trans-atlantic de asemenea tot BfGoodrich sa folosit. Dar poate sa se laude cu primele anvelope radiale, primele anvelope cu benzi de rulare colorate, pneuri de 24 inch pentru vehicule 4x4. Dupa asfel de succesuri putem spune fara ezitati ca motoul lui Benjamin Franklin Goodrich este corecta. „ Sa punem accentul pe scop, si atunci cand viata ne forteaza pe un drum plin de rasuciri”.

Profile cauciucuri de iarnă Bf Goodrich şi cauciucuri de vară Bf Goodrich:

Profile anvelope Bf Goodrich de vară pentru autoturisme:

Bf Goodrich G-Force Profiler - profil anvelope vara

Bf Goodrich G-Grip - profil anvelope vara

Bf Goodrich Profiler 2 - profil anvelope vara

Bf Goodrich Touring - profil anvelope vara

Bf Goodrich Touring G - profil anvelope vara

Profile anvelope Bf Goodrich de iarnă pentru autoturisme:

Bf Goodrich G-Force Winter - profil anvelope iarna

Bf Goodrich Winter G - profil anvelope iarna

Profile anvelope Bf Goodrich de vară pentru autoutilitare:

Bf Goodrich Activan - profil anvelope vara

Profile anvelope Bf Goodrich de iarnă pentru autoutilitare:

Bf Goodrich Activan Winter - profil anvelope iarna

Profile anvelope Bf Goodrich de vară pentru 4x4/SUV:

Bf Goodrich Macadam T/A - profil anvelope vara

Bf Goodrich Radial Long Trail T/A Tour - profil anvelope vara

Bf Goodrich All Terrain T/A - profil anvelope vara

Profile anvelope Bf Goodrich de iarnă pentru 4x4/SUV:

Bf Goodrich Winter Slalom - profil anvelope iarna

Bf Goodrich Winter Slalom KSI - profil anvelope iarna

Profile anvelope Bf Goodrich de teren:

Bf Goodrich Mud Terrain T/A KM2 - profil anvelope vara

Bf Goodrich Mud Terrain T/A (nu se mai fabrica) - profil anvelope vara

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope