Urmați

barum_anvelope

Anvelope Barum

     Barum face parte din grupul Continental AG. În 2008 au avut o vânzare de 24 de miliarde de euro. Continental este unul dintre cei mai mari furnizori de produse pentru automobile global. Producătorul se ocupă cu fabricarea de anvelope, sisteme de frânare, sisteme şi componente pentru motor şi direcţie. Continental este un partener de încredere pentru reţeaua de comunicaţi al automobilelor. Continental este prezent în 37 de ţări în 190 de locaţii cu 134 de mii de angajaţi. Dezvoltă şi produce anvelope pentru camioane uşoare, autoturisme, 4x4/SUV, furgonete, camioane, autovehicule de categorie medie şi de categorie lux. În 2008 au vândut în întreaga lume 111 de milioane de anvelope (în 2007 au vândut 109 de milione de pneuri). Compania fabrică anvelope sub următoarele denumiri:”Continental”, „Uniroyal” (cu excepţia regiunilor Columbia, Peru), „Semperit”, „Barum”, „General Tire”, „Euzkadi”, „Viking”, „Gislaved”, „Mabor”, „Matador”, „Sime Tyre”, şi în sediile din Malaysia, Singapore şi Brunei fabrică şi „Dunlop”. În plus se ocupă şi cu producţia cauciucurilor pentru vehicule pe două roţi (motociclete, biciclete) şi în cercul companiilor mai mici are mai mult de 2200 de parteneri care au sisteme franchise în 13 ţări. Filozofia filialei Barum este să conducem în condiţii de siguranţă sau să producem beneficii şi la preţuri reduse. În Europa este una dintre cele mai cunoscute anvelope. Toate pneurile sunt supuse unor controale stricte înainte ce să iasă din fabrică. Deja pe banda de producţie sunt testate. Atunci când sunt gata cauciucuriile fiecare în parte vor fi supuse unor teste, sunt vizionate unul câte unul ca să ofere o calitate excelentă pentru parteneri.

Profile cauciucuri Barum de vară pentru autoturisme:

Barum Brillantis 2 - cauciucuri de vara barum_brillantis2_anvelope_vara

Barum Bravuris 2 - cauciucuri de vara barum_bravuris2_anvelope_vara

Barum Brillantis - cauciucuri de vara barum_brillantis_anvelope_vara

Barum Bravuris - cauciucuri de vara barum_bravuris_anvelope_vara

Barum OR57 Brillant - cauciucuri de vara barum_or57brillant_anvelope_vara

Profile cauciucuri Barum all season pentru autoturisme:

Barum Quartaris - cauciucuri all season barum_quartaris_anvelope_allseason

Profile cauciucuri Barum de iarnă pentru autoturisme:

Barum OR42

Barum OR60

Barum Polaris 2 - cauciucuri de iarna  barum_polaris2_anvelope_iarna

  • aderenţă mai sigură
  • mai mult de 1500 de lamele
  • zgomot redus

 

Barum Polaris 2 profil arătos, cu o bandă de rulare direcţional, în condiţii severe de iarnă oferă caracteristici excelente de conducere. Aderenţă sporită şi lamele lungi asigură o prindere excelentă în zăpadă. Reduce semnificativ riscul de acvaplanare, în timp ce cele 1.500 de lame asigură aderenţă sigură în zăpadă şi gheaţă şi prin urmare permite grad ridicat de eficienţă. Canalele transversale sunt  proiectate astfel să elimine noroiul şi apa din canale longitudinale. Elementele compensă în mod egal şi continu suprafaţa drumului şi astfel duce la un confort optim şi zgomot redus.

Barum Polaris 3

Profile cauciucuri Barum de vară pentru autoutilitare:

Barum Vanis - cauciucuri de vara barum_vanis_anvelope_vara

Barum Cargo OR56 - cauciucuri de vara barum_or56cargo_anvelope_vara

Profile cauciucuri Barum de iarnă pentru autoutilitare:

Barum OR59 - cauciucuri de iarna

Barum SnoVanis - cauciucuri de iarna

Profile cauciucuri Barum de vară pentru 4x4/SUV:

Barum Bravuris 4x4- cauciucuri de vara barum_bravuris4x4_anvelope_vara

Profile cauciucuri Barum de iarnă pentru 4x4/SUV:

Barum Polaris 3 - cauciucuri de iarna

 

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope