Urmați

Test anvelope de vară 2017 ADAC - NOU!ADAC Logo

Testele de anvelope ADAC sunt considerate ca fiind cele mai fiabile și prestigioase din întreaga lume. Mulți șoferi verifică rezultatele testelor ADAC înainte de cumpărare anvelope noi, pentru a alege cele mai potrivite anvelope nevoile sale.

Institutul German ADAC a publicat cele mai noi teste de anvelope de vară din 2017. Cum era obișnuit de la anvelopetop.ro și anul acesta suntem printre primii care publică rezultatele testului în România.
Institutul ADAC efectuează teste de anvelope de 43 de ani, de aia e așa de important pentru toată Europa.

 

Anul acesta a testat două mărimi foarte frecvente de anvelope de vară. Una pentru autoturisme 195/65R15 V și una pentru SUV-uri 215/65R16 H SUV.

Dimensiunea mică e dimensiunea originală pentru multe tipuri de autoturisme. Din dimensiunea 195/65R15 a testat 16 modele de anvelope, rezultatele au fost surprinzătoare, cumpărători de anvelope trebuie să decidă cu atenție la alegere de anvelope noi.
Clasificarea "foarte bună" nici în acest an nu a fost acordat.

Test anvelope vară din dimensiunea 195/65R15 V

Test anvelope vară SUV din dimensiunea 215/65R16 H

Din dimensiunea 215/65R16 H - 15 concurenți au fost puse sub expertiză. Nici din dimensiunea asta nu a fost acordată clasificarea foarte bună, indică faptul că ADAC încearcă să fie obiectiv și să acordă clasificarea foarte bună numai celui care merită cu adevărat.
2 dintre concurenți au primit clasificare bună, 11 au primit satisfăcător, 1 adecvat și 1 insuficient.

 

sursa: adac.de

Căutare anvelope

 / 
 R 

Livrare anvelope gratuita

livrare gratuita anvelope

Contact

AnvelopeTop.ro - anvelope auto - moto

Site: http://www.anvelopetop.ro

Email: info@anvelopetop.ro

Aboneaza-te la newsletter

anvelope_michelin anvelope_continental anvelope_pirelli anvelope_dunlop anvelope_goodyear anvelope_bridgestone anvelope_semperit anvelope_kleber anvelope_fulda anvelope_firestone anvelope_falken anvelope_bfgoodrich anvelope_hankook anvelope_uniroyal anvelope_kumho anvelope_vredestein anvelope_cooper anvelope_barum anvelope_debica anvelope_sportiva anvelope_sava anvelope_kormoran anvelope_infinity anvelope_firenza anvelope_aurora anvelope_matador anvelope_dayton anvelope_nokian anvelope_yokohama mentor anvelope